Det går framåt

Borde verkligen inte ta så lång tid för mig att uppdatera men jag glömmer bort det helt enkelt. Allt är bra med mig och än så långe är jag 32 kg lättare och har äntligen normala storlekar i kläder såsom 38 i tröjor och 29 i byxor såååååå skönt!! Har också satt i löshår skit snyggt!! Imorgon är det utgång och jag råkade köpa kläder för över 1000 kr bara för imorgon.. Imorgon är det också jobbdags mellan 7-15 sen övningsköra med mamma lite sen träna sen som sagt ut. Angående körkort så vill jag gratulera min älskade Malin till sitt körkort!!! Jag själv har min uppkörning alldeles snart! Väldigt nervös.. Jaja god natt ska försöka skriva här snart igen. Ciao!

Allt och inget

Oj oj oj vad längesen jag skrev här ! 
Jag har gått ner 30 kg och för första gången i mitt liv känner jag mig snygg !! och som belöning så gjorde jag hårförlägning, tack Linda för att du hjälpte mig ! du är guld värd. 
Jag mår för det mesta bra, finns en särskild person jag saknar så sjukt mycket, jag ångrar verkligen allt jag gjorde, om jag hade kunnat ta tillbaka allt så hade jag gjort det. Jag såg dig idag och jag vet att du såg mig också, och när du bara gick därifrån så visste jag direkt att du inte vill ha någon kontakt alls och jag förstår dig. Men du ska veta att jag saknar dig otroligt mycket! du var verkligen en stor del av mitt liv.
 
Var tvungen att skriva av mig lite, jag ska försöka uppdatera lite mer om vad som händer. 
 
dags och sova, ska ha körlektion om  7 timmar ! god natt 
 
ciao

michaelanordin

Amor Vincit Omnia

RSS 2.0