100 dagar !

Idag är det 100 dagar sen jag blev opererad i Lund på Bariatric Center. Och allting har gått bra och jag känner mig så bra också! nästan 30 kg! är så glad förutom att jag är dunder förkyld och inte kan träna :-/.
Ska jobba ikväll och ser fram emot det, är så skönt och jobba på kvällarna, det är mycket lugnare då.
SKa diska lite, om en timme är det dags och röra sig mot jobb. ha det bra
ciao !

Älskar vågen

Aaah vägde mig idag och har gått från 104 kg till 76.5 på 98 dagar !! känns så bra, om bara 6.5 kg kan jag ringa plastiken och boka tid, längtar !
Ja det hära med att börja träna, ja jag skulle ju börja idag men som vanligt när jag gör upp ett schema hur jag ska träna så blir jag förkyld men denna gången tänker jag skita i det och träna ändå fast inte så hårt utan lugnt.
Idag har jag varit med mamma i stan och ätit och fixat telefon till henne och gått lite i butiker väldigt mysigt <3
sen åkte jag, Daniel, Patricia och Christina till Ikea för och fixa till vår garderob och nu äntligen ligger inte alla kläder på golvet längre !! har äntligen börjat få ordning på rummet. Har även storhandlat idag och träffade två av mina äldsta vänner som jag saknar väldigt mycket.
Nu ska jag och Daniel gå och lägga oss, ska upp tidigt imorgon och jobba sen tvätta.
God natt allesammans
xoxo

Zaleilah

Jag vet det tar lång tid mellan gångerna jag skriver men ni får faktiskt påminna mig !
Seanste tiden har jag varit onyttig tycker jag, druckit cola varje dag och ätit chilinötter och inte tränat och så.. så nu har jag gjort upp ett schema från och med imorgon till 30 juni. Det blir träning varje dag, ska bli skönt, varierar med både simning och gym. Alla andra tränar för beach 2012 jag tror jag satsar på 2013 istället. Längtar verkligen till nästa år för då ser jag inte likadan ut som jag gör nu, för er som vet vad jag ska göra så förstår ni säkert. Nästa operation gör så att jag känner mig hel och jag längtar verkligen.  Just nu med vikten ligger jag och pendlar på 78 och 79, kunde vägt mindre om jag bara hade tränat mer, senast jag tränade var för tre veckor sen om inte mer.  min målvikt är 60 kg så har 18 kvar. Det kommer gå i lagom takt nu tror jag.
i lördags var vi hemma hos Adam och kollade på eurovision, visst var det kul att Sverige vann men jag och Marco hoppades egentligen innerst inne att Rumänien skulle vinna!. Efeter ESC stack vi till Wonk och det var så roligt, har nog inte dansat så mycket i hela mitt liv.
Nu ska jag göra mig i ordning min buss går om 20 min ska till ungdomsmottagningen och sen träffa Daniel i stan och luncha sen vidare till jobb 15.30-22.00, skönt. har dock fått min sommarschema och det är så dåligt.. sammanlagt på tre månader jobbar jag en månad och det går inte alls :-/. visst de säger att folk blir sjuka men jag ska väll inte gå och VÄNTA på att folk ska bli sjuka så jag kan få lön, nej inte alls bra.
Måste dra ! skriver mer någon annan dag om jag kommer ihåg det.
ciao !

Måndag..

Ja vi vet vad vi tycker om Måndagar egentligen .. dem suger.

Hade planerat hela dagen.. men som vanligt går ingenting enligt planerna. tänkte att det skulle börja såhär :
10.00-11.00 möte med min jobbcoach.
11.30-13.00 simma på Kockums.
14.00-15.30 plugga teorin.

Jag hade mitt möte med jobbcoachen och det gick jätte bra, han är verkligen super !!
Han sa att han ska hjälpa mig få hotell jobb eftersom det är det jag helst vill ha OCH
imorgon kommer han meddela mig om jag får följa med honom och fem andra till Irland
på rekryteringsmässa, vi får jobb intervjuer med två olika arbetsgivare, en inom hotell
och det innebär att sitta och boka in rum till gäster och det andra var någonting med IT.
Jag hoppas verkligen jag kan följa med, hade varit så roligt att få testa på att flytta till
ett annat land. Men som sagt får reda på allt imorgon. Och jag berättade för honom hur
mitt schema såg ut i sommar och det är sååå dåligt med tider.. på tre månader jobbar
jag sammanlagt en månad.. känns inte så bra, kommer absolut inte få så mycket pengar
på det så han ska kolla runt i Norge och se vad som finns. också sjukt taggad på Norge.
Visst det innebär att Daniel inte kommer följa med mig men jag tror vi klarar oss en sommar
utan varandra, han har sitt plugg och jag mitt jobb och det finns skype så det får ju gå!

När jag var klar hos Claudiu min coach så påminde han mig om att det var möte igen halv två till fyra så där gick mina planer i kras helt och hållet och tur var väll det jag glömde ta med min handduk.. tänk om jag hade simmat och sen kommit på att jag inte hade någon handduk! katastrof..
så var inte hemma förrän typ halv sju för fixade lite andra saker också. så teorin kunde jag också glömma.. åh

 Någonting jag inte kan sluta tänka på är att min allra bästa kompis och jag inte har någon kontakt längre.. det känns förjävligt rent ut sagt, hon var den jag kunde prata med om allt och nu finns ingen kontakt längre. Mina andra bästa kompisar som är mina extra systrar, Alexandra är i USA och Marina är på Irland.. alla är borta, det känns tomt. Jag vet jag har vänner här också men vi har inte samma kontakt som jag och de andra har och hade. Ärligt talat så förstår jag inte hur ett litet misstag eller "fel" kan göra att en sån relation bara försvinner. Behövde bara skriva av mig lite även om jag pratar med Daniel om detta nästan hela tiden så behöver jag andra öron också eller i detta fall ögon. Kanske blir bra om jag får åka iväg och jobba utomlands och tänka på annat.. Nej nu ska jag gå och lägga mig, upp tidigt imorgon körlektion redan halv åtta och sen vidare till arbetsförmedlingen igen. Fullt upp hela tiden. Daniel säger att så är det när man är vuxen.. jag vill bli ett barn igen, det var så enkelt då.

God natt, sov gott

8/5

Hello

Kom hem från jobb för en timme sen, har inte jobbat på länge så har träningsvärk i benen och sjukt ont i ryggen.
Imorgon har jag halkan ska bli jätte kul!!
Har hänt en del saker i helgen så det är helt galet! Hjärnan orkar inte med längre . Usch nej nu ska jag kolla vidare på OTH sen sova, upp tidigt imorgon, är helt slut.
Godnatt

vågen är rätt

Hallå !
Känner mig rätt så glad idag trots det som hände igår.
Ställde mig på vågen idag..  79 kg !!!!! alltså - 25 kg ! känns så j*vla bra !
Imorgon ska jag till kockums och simma, känner mig så taggad.
klockan tre idag ska jag sitta och lyssna i tre timmar på att alkohol och droger inte passar så bra i trafiken.. men no shit? tyvärr finns det ju idioter som inte verkar veta om det.

Vänner ?

Ibland undrar jag vad som händer..
Varför bästa vänner helt plötsligt inte är vänner längre.
Hur kan ett sådant förhållande bara ta slut genom att klicka på "ta bort" på facebook ?
Löser facebook alla problem eller vadå ?

Här ska ni få se en stor skillnad !
första fotot togs i Januari och andra fotot togs idag 5/5
Ska på bio ikväll och släppa alla tankarna på en viss person och bara glömma.
ciao !

Körning

Har precis kört, fick göra panikbromsning, jätte kul!!
Har även halkan bokad, känns skönt när dem säger att man är en naturbegåvning! Kanske ha körkortet till slutet av maj? Hoppas det!!
På väg upp till stan nu och shoppa litta.

Ciao!

4/2

Hej !

Jag vet jag har inte skrivit på länge och vad jag förstår så är Gun väääääldigt frustrerad haha! , pappa ringer och skäller på mig :(

Ja det har väll inte hänt så mycket, vikten den går neråt men långsamt igår stod vågen på 81,2, det är 23 kg som är borta, rätt så skönt ! är bara lite sur över att jag måste köpa nya kläder hela tiden känns det som.. det är dyrt.
träningen är jag inte så bra med har väll inte tränat på 2 veckor, har varit lite dålig med det men jag ska köpa klippkort till kockums på måndag så jag kan börja simma ÄNTLIGEN. 
Övningskör nästan varje dag så jag har väll snart mitt efterlängtade körkort ! Idag ska jag få köra på landsväg, ska bli kul och äntligen komma upp i lite fart.

Har en riktigt glad mamma idag, vill bara ut härifrån nu nu nu, men ska inte vara på trafikskolan förrän om en timme. Sen upp i stan och fixa present till Felicia och hitta någonting att ha på mig ikväll.

Ska göra mig i ordning nu, ses en annan dag

Ciao !

michaelanordin

Amor Vincit Omnia

RSS 2.0