Erikslust trafikskola

Ringde transportstyrelsen och mitt körkortstillstånd var fixat !!  fick tider direkt på trafikskolan, så ska vara där imorgon kl 10.45 jag är lite smått nervös. har imorgon, onsdag och torsdag och hela nästa vecka utom tisdag och nästa vecka igen inbokade, jag ska ha mitt körkort nuunununununuuu !! Så håll er inne imorgon mellan 11.45 och 12.10 för jag kommer vara ute och köööööra !

yrsel

Usch.. imorse när jag steg upp blev jag så yr så jag trillade mot datorstolen, blev faktiskt lite rädd. Har varit yr i några dagar nu och idag blev det värre. Var på jobb och gick upp och ner för trappor och tillslut visste jag inte var jag skulle ta vägen, när jag gick ner från tredje våningen fick jag hålla i räcket med båda händerna för att inte trilla ner. Jag ringde mamma när jag kom ner och hon fick ringa min chef och mamma fick till slut hämta mig, vi körde till vårdcentralen där de tog blodtryck och kollade blodvärdet. blodvärdet var normalt, jag har alltid haft lågt blodtryck brukar ha 95/70 oftast men idag hade jag 133/80 vilket är sjukt högt för mig så vet inte om det är det som är problemet. De kunde inte göra så mycket så fick åka hem och om det blir värre ska jag åka tillbaka.
Nu sitter jag i telefonkö till älskade försäkringskassan, för fem minuter sen hade jag köplats 155 nu har jag 75 eller något så går hyfsat snabbt. sen ska jag ringa till transportstyrelsen och be dem snabba på med mitt körkortstillstånd.
hör av mig lite senare,

ciao !

Born this way

Hellu!
Det var ett tag sen jag skrev, fick lite klagomål från pappa.
Jaa.. Senaste veckorna har jag jobbat och lite så, viktnedgången går jätte bra, vägde mig igår hos min syster Jessica och då stod vågen på 82,4 så det är ca -22 kg. Och det syns! Det är så skönt känner mig mycket lättare, spelade lite fotboll igår med Gustaf och det var så lätt att springa. Igår var jag som sagt hos Jessica hela dagen och fixade i trädgården och hjälpte till med barnen. Gustaf var verkligen super skitig.. Jord i hela ansiktet och i håret, badade honom och vattnet var sååå svart. Sen grillade vi och det var jätte gott och som tack för allt fick jag två flaskor vin. Johan körde mig hem och jag gjorde mig i ordning åkte till Adam och jag drack en flaska vin och jag trodde att jag skulle bli full snabbt med det blev jag inte och när jag väl kände mig full så gick det bort direkt.. Men jag har ändå varit rätt så bakis idag.. Vi stack till Wonk senare och hade jätte trevligt!! Seeeeeeen var det att åka hem.



Vaknade klockan halv två upp och duscha och städa lite och så. Gjorde oss ordning, tog på mig mina jeans shorts som jag visade i förra inlägget, de är för stora!!! Haft dem i en vecka typ och de är redan för stora jag får spel!! Det är så dyrt :( åh nu orkar jag inte skriva mer, ska mysa lite sen är det upp tidigt imorgon jobb mellan 7-14 måndag onsdag och fredag. Ska ringa transportstyrelsen och be dem skynda på med mitt körkortstillstånd så jag kan börja övningsköra så jag har mitt körkort till sommaren.
Ha en trevlig kväll

Ciao!

Just det!!!! Ska se lady Gaga den 30 augusti, LÄNGTAR!!!!!!!

20 kg

JA!!! då har jag äntligen nått mitt 20 kg mål bara 20 kg kvar typ , känns så jävla bra !!
Fick ett par jeansshorts av mamma för ett tag sen som var för små som passar jätte bra nu. riktigt härligt.
Har börjat träna hyfsat regelbundet ska bara börja med simningen också, har hört att det ger jätte bra resultat och formar kroppen fint, vi får se ! har ju faktiskt köpt en baddräkt så får väll använda den också..

ikväll ska jag jobba, börjar om fyra timmar så ska laga ihop någonting att äta till lunch nu och sen ta med resterna till jubb. Just det, provade äta pommes på IKEA.. inte så bra ! fick ingen dumping men min mage lät som ett avlopp om jag säger så.

kommer ni ihåg min lilla belöningslista?

-20 kg/84kg – Något nytt klädesplagg -  blir inte av har redan köpt för mycket kläder

-25 kg/79kg – Gå till frisören

-30 kg/74 kg – Ny klänning + skor

-35kg/69 kg - nya sommarkläder

-40 kg/64kg – nya kläder

-44kg/60 kg – Tatuering på foten

(-49 kg/55kg – tatuering benet/vaden + kläder) Om jag vill gå ner så mycket, får se




En liten bild på mina fina shorts, och jag är ganska glad över att min dubbelhaka börjar försvinna litta !


Ha en trevlig och underbar dag, vädret är så fint vill bara ut och springa !!!

XOXO

fredagen den 13

Fredagen den 13 April är inge bra datum för mig. det innebär att det är exakt 5 år sen min lilla älskling Zingo dog.
Saknar honom enormt mycket! Jag har kvar hans lilla röda gosedjur den ligger på min säng, han tyckte om den så mycket att all bomull som var inne i just halsen är borta.. den se lite död ut. Han var världens underbaraste hund och han var verkligen min bästa vän, bättre kan man inte ha. Jag kommer verkligen ihåg dagen.. egentligen skulle jag ha kvarsittning den dagen för att jag och några andra i min klass hade kommit för sent till en teater, men jag slapp ju den kvarsittningen eftersom mamma sa att Zingo skulle avlivas. när den dagen väl kom så hade jag panik hela dagen,tänkte att jag skulle rymma iväg med honom så att ingen skulle hitta oss bara för att ha honom kvar hos mig. Men... det gick inte för han led så mycket. Ett tag efter, eller ja i många månader så skyllde jag på mamma för att det var hon som bestämde sig.. hon hade inte ens tänkt säga någonting ! jag skulle iväg på konfirmations camping den helgen och hon tänkte inte säga något förrän jag kom tillbaka. Hade det hänt så hade jag aldrig förlåtit henne. Nej nu orkar jag inte skriva mer om honom tårarna bara rinner och rinner och rinner...

Ikväll ska jag jobba, just nu sitter jag och kollar på American horror story, den är verkligen jätte bra !!
Har börjat träna lite mer regelbundet nu, väntar bara på att jag ska få pengar så jag kan börja simma.
Nu några nätter i rad har jag haft jätte konstiga drömmar, så idag har jag börjat skriva ner dem för att se om det finns en koppling mellan dem. konstigt nog har det handlat om bröllop hela tiden ?!
ciao

Mycket och tänka på

Sitter på bussen på väg hem efter jobb.. Och kom att tänka på att de flesta är så negativa mot mig för att jag har gjort denna operationen.. De verkar inte förstå att jag blir sårad även om de säger " alltså ingenting emot dig men..." och så börjar de babbla på om allt det negativa med operationen, hallå här sitter jag hyfsat ny opererad och vill inte höra sånt! Och sen höra hur de viskar när jag går ut.. Det är inte riktigt det jag behöver nu, jag behöver stöd och det får jag från alla, nästan .. De närmsta får jag stöd från men alla andra kan ju dra åt ... Ja ni vet.
Åh kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite.
Snart hemma hos älskling, duscha sen åka till Sövde och äta påskamiddag. Och just det jag kan dricka KOLSYRA!! Och COLA LIGHT!!!

Ciao!

återbesök

Idag ska jag på återbesök där jag blev opererad de ska ta lite prover och prata med mig och höra så att allt har gått bra.Ska bli så roligt och se de andra tjejerna som blev opererade samtidigt som mig ! . Jag tror att jag har järnbrist för jag är trött konstant och kan sova i över 12 timmar.. inte normalt för min del.
För någon kväll sedan somnade jag 21.30 och vaknade upp dagen efter klockan 12.00, jag själv tycker inte att det är normalt, så ska prata med dem om det idag.

Ska höra med också om det är okej att börja simma nu men det tror jag ! och i så fall köper jag kort på kockums nästa vecka!! ska bli så skönt.
köpte nya träningsskor igår, jätte fina. de jag köpte förra året är alldeles för små vilket jag upptäckte när jag redan hade börjat träna i dem och då luktar de ju inte så dära jätte gott inte rosor precis.. så det gick inte att lämna tillbaka dem så nu har mamma fått dem av mig.

Något jag verkligen måste bli bättre på är att ta mina tabletter ! jag kommer ihåg dem varje morgon men inte på kvällarna. ska nog ställa klockan på min telefon så jag kommer ihåg det. Nej nu ska jag väcka mamma och säga till henne att vi ska köra om en och en halv timme. jag vet hur lång tid hon tar på sig för att göra sig i ordning.

ciao !

Söndag

Igår var jag på bio med Marco och Adam, vi såg the Hungergames.. inte så jätte bra, den var väldigt förutsägbar, man visste verkligen vad som skulle hända. Efter det åt vi lite pasta och larva oss lite sen åkte jag hem.
Idag var det meningen att jag och Vera skulle på Indoor Walking men hon fick förhinder så jag går dit med Adam istället ! ska bli så skönt och träna, har inte tränat på hela veckan, jag måste verkligen komma igång med det !!!
Har köpt baddräkt så ska börja simma på Kockums, ska köpa ett 25-kort, kostar 500 kr. 
Blev en med ben för jag har såna komplex över mina lår.. 
 
Har stått stilla på vågen hela veckan, inte så konstigt om jag inte har tränat..



Ska jobba imorgon och på tisdag och på onsdag ska jag och Malin till körskolan, ska bli skönt och påbörja med körkortet !

åh har så mycket tvätt, mitt rum är stökigt ser ut som tredje världskriget. så blir det när man har ett rum som är så sjukt litet att sängen tar upp hela rummet. ska ner och se om det finns tvättid imorgon.
Jaja det var allt för nu.
see ya

ciao!

michaelanordin

Amor Vincit Omnia

RSS 2.0