PUNKT

Blev ingen träning i morse! Försov mig så jag hann inte, får göra det imorgon istället för man ska göra det på tom mage.
Idag har jag jobbat, lite mindre kul att jobba över en timme men men vad ska man göra? Sitter nu på bussen och har gjort det i 30 min bara 15 kvar.. Hatar denna resan mellan jobb och hem, råkar jag blunda lite mer än två sekunder så är det kört då somnar jag.
Känner längtan efter semester, vill bara ut och resa särskilt till USA och göra en roadtrip men det behövs visst pengar till det så nu är det ju kört!

Nu Jävlar i det!!

Eftersom jag ska börja jobba 7 imorgon bitti så gör jag mätningen idag, händer liksom absolut ingenting till imorgon ändå. 
Midja - 83
Stuss - 95
Lår H - 57
Lår V - 56
Arm H - 30
Arm V - 29
Byst - 91
 
På två veckor ska jag då ha blivit mindre med hjälp av träningen som står i boken, vi får bara se !
Då ses vi här imorgon bitti kl 5 ... iaf jag kommer vara här på bloggen ni andra kan ligga under era varma mysiga täcken och sova !!  avundsjuk? jag? nej inte alls...

Träning

Åååh jag måste komma igång med träningen är såååå slarvig! Men vill helst inte träna själv.. Men igår när jag var på mobilia hittade jag denna boken på Bokia, "träna 6 minuter på morgonen, stärk, stretcha och forma din kropp" ska prova och se hur det går, det är mest för att träna mina lår och få plattare mage. Ska börja på måndag tänkte jag och det är först ett två veckors program! Så vi ska se om det blir något resultat om två veckor :)

Nyttiga pannkakor

Eftersom jag inte kan äta vanliga pannkakor så får jag göra ovanliga pannkakor...

250 gram kvarg
4 ägg
1dl lättmjölk
2.5 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker

Jag hackade också i lite banan, sååååå gott!!

20 års fest +Stockholm

På 16 dagar hann jag få mitt körkort, fylla 20 och se Lady Gaga, detta året är nog sjukt bra!

michaelanordin

Amor Vincit Omnia

RSS 2.0