ruinerad

Oj oj oj idag har jag shoppat..

det var meningen att jag bara skulle köpa ett par byxor och leggins, men det blev ett par rosa byxor, vitt linne, en skjorta, en rosa/svart tröja, två skärp, en bikiniöverdel som är som ett linne. Allt som allt blev det typ 1000 kr.. det var meningen att det skulle vara ett par byxor..

jaja får väll shoppa igen om två månader, tur jag köpte skärp så jag kan ha byxorna i två månader till.

nu ska jag iväg och träna, see ya

ciao!

Vänner ..

Jag blir så arg.. Förbannad, irriterad, frustrerad, ja allt vad man kan bli !
Bara för att två stycken är ovänner så ska vi andra inte bli drabbade för det, ska man behöva välja vilka vänner man ska ha inte ha bara för att de inte kan prata med varandra ?!
Ska man verkligen behöva välja sida nu också ?!
och varför ska andra lägga sig i allting...
AAAAH !!!

Pust

God Morgon ! ..
Inte så god faktiskt, vaknar med att lungorna är på väg upp för jag har fått min hemska hosta tillbaka och jag får inte ta vilken hostmedicin jag vill för det finns så mycket socker i dem.
igår var jag inne på akuten igen för jag hade svåra buksmärtor men inte riktigt som förra gången. Men under tiden jag satt i väntrummet så försvann dem men jag fick inte gå hem för Daniel för det kan ju vara bra att kolla så att det verkligen inte är något .. jag är så trött på att få nålar i mig! hatar verkligen att få dropp, ta blodprov och sånt, har aldrig haft något problem mot att ta blodprov men nu hatar jag det, precis som jag hatar min dator just nu!! ( för att tala om något annat)...
Det enda som är bra med denna dagen är att det har kommit ut en ny Breaking Dawn part 2 teaser tailer !!  den är sååååå bra !
Idag ska jag mäta mig och se om det har blivit någon förändring på en vecka, hoppas hoppas, skriver lite senare, måste koncentrera mig på att inte hosta upp mina lungor.. ciao !

Vågen går på rätt håll

Inatt har jag sovit riktigt bra, så bra att jag försov mig .. Skulle egentligen gå till gymmet klockan tolv men det sket sig så det blir ikväll istället efter jobb.
När jag vaknade såg jag vågen och tänkte varför inte ? Vägde mig och först stod det 90 och mina tankar flög iväg! " åh nej vad har jag gjort för fel.." men sen ändrade den sig till 87!!! Det betyder att jag gått ner 17 kg!! Bara tre kilo kvar sen får jag köpa något nytt klädesplagg och jag ska köpa en baddräkt för jag ska börja simma på Kockums men.. Lägga ut typ 500 på en baddräkt som säkert är för stor om en månad det vet jag inte..
Är på väg till jobb nu iaf, ska bli riktigt skönt! Har inte jobbat på en månad och lite mer

Skriver när jag slutat, pöss

Nje

Hmm...

Denna dagen.. Var på jobb, as trött, fick min delegering, sjukt trött, träffade Danne i stan, sjukligt trött, gick till arbetsförmedlingen och fixa lite, extremt trött, gick till Mosaik och åt världens godaste kyckling!!!!! Danne började jobba, jag åkte hem , mamma stack på grillfest, jag la mig i sängen och kolla på the notebook.. Herregud vad jag fick ont i huvudet av allt bölande!! Fick sms av Danne att han tar med kyckling från jobb, glad! Är fortfarande extremt trött ä, har inte sovit så mycket inatt.. Min näsa funkar inte som den ska, kan inte andas på natten, nice, nu vill jag ha min kyckling!!!
Ska kolla vidare på förhäxad nu :) bye bye

Michaela Nordin apornas kusin

Daniel har formaterat om min dator så nu är där absolut INGENTING på datorn.. alla bilder och sånt har jag lagt över på ett usb minne men allt som var sparat på sims 3 är helt borta!! hade gjort så fint hus.. men jag får väll börja om helt.
blir ingen indoor walking ikväll, fanns inga platser kvar så blir gymmet istället men det gör ingenting. Vill börja sola också men då måste jag ha typ plåster på mina ärr och hur snyggt blir det om man får en solbränna?
Så skönt väder det är idag, även om jag inte varit ute än så ser det fint ut haha.
det var allt för nuuuu ses senare , pöss

Bra natt

God morgon !
Denna natten var mycket bättre, har inte hostat så mycket så kunde sova genom hela.
Jag struntar i om jag fortfarande är sjuk idag SKA jag träna, Vera jag och Daniel ska träna indoor walking på värnhem och det ska bli så skönt !
Imorgon ska jag till jobb och lämna in min delegering så jag kan ge vårdtagarna sin medicin, men sen vet jag inte när jag ska jobba. vill jobba jätte mycket denna sommaren så att jag och Daniel kan åka till Florida till nyår. Är så trött på Sverige !! vill inte vara kvar här, samma sak heeela tiden.. samma väder, samma gator, samma parker, samma affärer, nej jag är trött på detta.
Nu ska jag äta frukost !
Hejdå : )

host host

Åh bara hostar hela tiden!
har hostmedicin men den hjälpte bara i början nu är jag typ immun mot den.. varför är det alltid som sämst på kvällen fram till morgonen?
får speeeeeel.
Kollar på Big Brother, vilket jävla liv det är på dem och jag säger bara en sak.. SIPAN SKA UT!
God natt

Hemsk natt

Denna natten har verkligen varit hemsk, har hostat så mycket att jag kräkt, egentligen kan man inte kräka när man är GBP opererad men man får fortfarande samma reflexer fast det kommer bara slem, inte mysigt. Ja så jag hostade så mycket att jag somnade väll runt halv sju i morse, så idag fick jag en anledning att sova till klockan tolv. måste ner och köpa hostmedicin får damp på detta.
Träningsabstinens har jag också, men neej så fort jag planerar att träna så blir jag sjuk ! jag förstår verkligen inte, det är alltid samma sak. ska nog inte planera när jag ska träna utan bara sticka till gymmet, så blir jag väll inte sjuk .. hoppas jag.
Nu ska jag äta en äggmacka, väldigt efterlängtad
ciao !

USA

Har precis pratat med USA ja alltså min bästa kompis och syster Alexandra, hon är i Boston som au pair.
Fick pratat med barnen hon passar också, super söta ! vill jätte gärna dit och träffa dem och ja såklart henne också men barnen mest hehe. Hon sa att det var typ 25 grader så hon hade linne och kjol på sig, vadå fusk?! kan inte den värmen komma hit istället?
Tänkte åka till henne antingen vid jul eller om ett år ungefär. hade varit en stor upplevelse att uppleva julen i usa, men jag vill också vara där när det är varmt så får se, men jag SKA dit någon gång förr eller senare.
Mina drömmar är stora om USA.. vill flytta dit någon gång, men vad jag har hört är det ganska så svårt och få tag i ett green card, antingen lotteri en gång om året eller så får man hitta ett jävligt bra jobb som ger en ett green card.
Jag vill så mycket att det känns som att ingenting kommer hända.. måste ha pengar till allt och pengar är ett stort jävla problem ..
JAG HATAR PENGAR

BARA 241 dagar kvar...

bara längtar tills dennya filmen kommer, vill så gärna till L.A och vara med på premiären!!
Eller iaf åka till Stockholm när eventet är där och skådespelarna kommer dit.
Detta är faktiskt sista filmen och det hade varit så coolt ärligt talat och vara med på
premiären!

Mat mat mat...

Har nu ätit kycklincurry gryta med ris, det var sååå gott ! och jag är så mätt nu. det värsta är att jag måste vänta 20 min tills jag får dricka något och jag är jätte törstig nu.
Är så förkyld och vill bara träna träna träna men neeejdå.. ska bli smittad av Daniel och mamma..  hostar hela tiden och vill ni veta vilken färg det är när jag hostar upp slem så är det grönt. hahahaaa så äcklig jag är.
har mensvärk också så in i helvete, hatar att vara sjuk och ha mens samtidigt för det känns som att jorden ska gå under. undrar om detta finns med på Mayakalendern..
Innan hade jag inget sötsug men nu är jag så sugen på choklad, vill ha oboy eller mörkt choklad eller vad som helst bara det innehåller choklad men inget fett eller socker får vara i, lätt ?!
Imorgon tänkte jag sticka till arbetsförmedlingen och säga till att min sjukskrivning är över så jag kan börja gå till jobbcoach och få ett jobb som jag verkligen vill ha, även om jag ska börja plugga snart.. kanske ändå ska vara kvar i hemtjänsten tills jag ska börja plugga.. ja jag vet inte har sån beslutsångest hela tiden !
jag vill ha glass
en liten bild tänker jag lägga upp för att ni ska se att mina byxor inte passar
God kväll !

Lite problem...

jag har ett litet problem.. alla kläder är för stora ! antingen är dem för stora eller sönder !!
känner mig hjälplös. Inga pengar iheller. det går bra nu .. haha
var tvungen att skriva av mig lite , sååå
hejdå =)

Nervös

God morgon God morgon!!
Vaknade klockan 12 så härligt.. Det är dumt att vara sjukskriven för man lägger in dåliga vanor..

Har nu fått börja äta mjukt bröd men grovt. Det är lite läskigt faktiskt, jag är rädd att bli dålig hela tiden sen jag fick åka in på sjukhus. Jag är rädd att få dumping som är en reaktion på att man ätit mat man inte klarar av, bli svettig, nervös, illamående kan få lite skakningar och man måste sova i typ 20 min för att det ska gå över. Det har än så länge inte hänt mig, tur!!
Ska börja ta mina tabletter som jag måste ta varje dag i resten av mitt liv.. Kalcium, B12, multivitamin och järn.

Ser att dem flesta har fått sina deklarationer, jag kommer inte få någon , snyft, jobbade ingenting förra året. Känns jätte konstigt med tanke på att jag jobbat sen jag var 15.
Ska skriva ut lite cv idag och lämna till butiker, vill jobba i butik tills jag ska börja plugga, ska ju bli mäklare!
Nej nu orkar jag inte skriva mer och ni orkar inte läsa mer. Ha en bra daaag
Arrividerci!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3339789/images/2012/pic_194737163.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3339789/images/2012/pic_194737163.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3339789/images/2012/pic_194737163.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3339789/images/2012/pic_194737163.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3339789/images/2012/pic_194737235.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3339789/images/2012/pic_194737235.jpg" class="image">

En liten sammanfattning vad som hänt senaste månaden..

För en månad sen blev jag Gastric bypass opererad och vägde då 104 kg när jag la mig på operationsbordet. Tänkte berätta lite om operationsdagen och vad som har hänt under den senaste månaden.
Klockan var ställd på 05,15 för jag skulle duscha med descutan för sista gången, descutan är en bakteriedödande svamp som gör att man är ja helt ren när man opereras.
När jag var klar med det började jag packa ihop mina saker och klä på mig och när jag kollade på klockan var den 06.00 vi skulle vara där 08.00. Jag kände paniken den kom närmre och närmre hela tiden. mamma gick runt i lägenheten och var helt lugn medans jag sa hela tiden " ska vi inte köra nu?" men det var liksom två timmar tills vi skulle vara där och det var i Lund så tog inte mer än 20 min och köra. Men tillslut sa mamma att vi skulle köra och då kom paniken ! det var på riktigt jag skulle bli SMAL! vilket jag aldrig varit mer än när jag var bebis typ.
När vi väl var framme i Lund så fick jag väga mig och fick nålen till droppet. Innan operationen skulle jag gått ner 0 kg genom att dricka naturdiet. Men jag hade bara gått ner 7 kg och kirurgen sa att det inte var säkert att de kunde göra operationen för levern kanske fortfarande var för stor, men de skulle kolla med titthålen. jag ville bara börja gråta och mamma såg det på mig så hon gick fram och kramade mig. Sen var hon tvungen och gå och jag fick ligga på rummet och vänta i ca en timme sen kom de och hämtade mig och jag fick gå in till OP salen och lägga mig på bordet, lite läskigt faktiskt att bli fastspänd i ben och armar och sen en mask över munnen så jag blev lullig och försökte hålla ögonen öppna men nej det gick inte så jag somnade.
De väckte mig runt tio tiden och det första jag sa var" gjorde ni operationen" och systern log mot mig och sa "ja det gjorde vi". Det kändes som jag hade tränat i flera timmar, det var sån träningsvärk i magen som hette duga.
jag fick inte äta på hela dagen, och när jag skulle dricka fick jag ca 5 ml åt gången. jag mådde hyfsat bra hela dagen fram till kvällen då jag började må jätte illa efter narkosen, och man kan inte kräka när man gjort denna operationen, jo man kräker men bara luft och det är inte så nice.. gjorde det ett x antal gånger sen gick allt över och jag sov resten av dagen, sjuksystrarna tyckte jag drack alldeles för lite så fick mer och mer dropp.
Dagen efter så fick vi yoghurt, tog 1 dl och det åt jag på 1 timme och 40 min. Till Lunch fick jag tomatsoppa och det gick lite snabbare att äta, vi hade möten hela dagen med Sjuksyster, dietist och kirurg. Mamma kom och hämtade min vid tre tiden och det var så skönt och komma hem, kändes som att jag bara luktade sjukhus, inte roligt.
en timme om dagen måste jag ut och gå och just nu är jag lite slarvig med det, men försöker verkligen. vill egentligen träna på gymmet men får inte träna buken förrän efter 6-8 veckor.
Men ska börja träna med Vera regelbundet ca tre dagar i veckan om inte mer, måste bli lite mer fit inför sommaren!. Mina bristningar på magen mååååste blekas bort så får börja sola lite på gymmet också
allting var bra hela veckan efter jag kom hem, åt Soppa, yoghurt, knäckebröd... blev så trött på det och dricka vatten? nej nej fy vad äckligt, det blev light saft och proviva.
Det hade gått 10 dagar nästan och då får man börja äta puré och mjuktuggad mat så jag åt potatismos med köttbullar, gick hur bra som helst !
dagen efter åt jag 1/3 banan.. skulle inte gjort det.. det slutade med att åka in till akuten med magsmärtor och illamående. Låg inne på övervaket från 20.00-02.00. Fick röngtas och det var jätte äckligt.. men det visade sig att det var något läckage och jag fick åka in till KIRURGISKA AKUTVÅRDSAVDELNINGEN i lund.. låg där i fyra dagar och det hände inte så mycket, fick åka hem på lördagen.
Nu är allting jätte bra och jag har gått ner 15 kg så väger 89 nu.
Har gjort en lista om belöningar redan efter 13 kg köpte jag en ny vårjacka i storlek L så den är lite liten fortfarande men det gör ju inget eftersom det är lite kallt fortfarande.

-20 kg/84kg – Något nytt klädesplagg

-25 kg/79kg – Gå till frisören

-30 kg/74 kg – Ny klänning + skor

-35kg/69 kg -  nya sommarkläder

-40 kg/64kg – nya kläder

-44kg/60 kg – Tatuering på foten

(-49 kg/55kg – tatuering benet/vaden + kläder) Om jag vill gå ner så mycket, får se.

Det var det jag hade att skriva, en liten sammafattning hur allt har varit än så länge. Ligger efter med vätskan igen och har inte ätit än, känner inte direkt någon hunger men som tur är kommer Daniel snart med en fiskgratäng till mig, kan ha den till både lunch och middag. billigt och bra.
det som är så skönt nu också är att det känns som att jag har mycket roligare nu också, vågar gå ut bland folk igen och tänka wow jag är faktiskt lite snygg idag !
Vi stack till KB i fredags, förutom att det var sjukt dålig musik så hade jag jätte roligt, roligare än jag haft på läääänge. i 2 månader har jag bara suttit hemma och kollat på tv, jobbat lite.. Men nu känner jag mig friskare och sjukt mycket snyggare.
här kommer en bild på mig och Malin från i fredags, sjukt snygga eller hur?
Nej nu ska jag väll klä på mig och äta lite så kommer Daniel hem snart från skolan, det är han som ska försörja mig sen när han blir ekonomi kontorsnisse. kanske flytta till Beverly Hills ? haha vilka drömmar man har..
Ha en bra dag  ! puss puss

michaelanordin

Amor Vincit Omnia

RSS 2.0